Home » 20 Ide kreative nga ornamentet

20 Ide kreative nga ornamentet

Asnjë festë tjetër nuk ka një periudhë të tillë përgatitore magjike dhe të gëzueshme si Krishtlindja, pasi i gjithë muaji është i përkushtuar për të hyrë në frymën e Krishtlindjes dhe të jetë i gëzuar. Vërteta të thuhet, festat do të jenë aq festive sa i bëni ato, prandaj mos prisni që fryma e Krishtlindjes të shfaqet, të filloni ta krijoni!

Ndoshta mënyra më e mirë për t’u frymëzuar për pushimet është të dekorosh shtëpinë dhe pemën e Krishtlindjes. Dhe në qoftë se ju merrni një hap më tej dhe të vendosni për të bërë dekorata dhe stolitë veten, atëherë Krishtlindjet do të jetë edhe më e veçantë!

Ne tashmë kemi ndarë një koleksion idesh DIY(Bëjeni vet) të pemës së Krishtlindjeve, kështu që tani është koha për të krijuar disa stolitë e Krishtlindjeve DIY për të. Shikoni imazhet që na frymëzuan dhe bëhuni krijues!

1. Llamba Piguin

2. Zbukurimet nga pjesët mekanike të orës

3. Zbukurimet nga filgjanat e qajeve

4. CD e vjetra


5. Dorëza të leshta

6. Zbukurimet nga tapat e verës

7. Zbukurime nga lule nga fletet e librave

8. Zbukurimet nga shenjat e gishtërinjeve


9. Zbukurimet nga letrat e tualeteve


10. Zbukurimet nga zemrat e bera nga salca e cinamonit

11. Zbukurimet nga mbetjet e fistekeve

12. Flokëdebore nga makaronat


13. Zbukurimet Lego

14. Zbukurimet nga fijet e leshta

15. Memoriet e vjetra te kompjutereve


16. Zbukurimet e mbushura

17. Zbukurimet nga puzzle


18. Zbukurimet nga tentenet


19. Zbukurimet nga kapakët e shisheve

20. Zilet nga qypet