Home » Dizajneri habit botën duke ndërtuar një studio sekrete nën një urë në Valencia

Dizajneri habit botën duke ndërtuar një studio sekrete nën një urë në Valencia

Dizajneri Fernando Abellanas ka ndërtuar vetë një studio që akrofobët nuk duan të vizitojnë. Abellanas ka ndërtuar vendin e punës nën një urë në Valencia, Spanjë, dhe përshtatët në mënyrë të përsosur në mjedisin urban.

Ky instalim nën-urë ka një karrige, një tavolinë dhe dy rafte, duke siguruar të gjithë hapësirën që mund të kërkohet në një zyrë të rregullt. Për të hyrë në mikro zyrën, dizajni përdor një manovër të dorës që transporton bazën në mobilje, i kyçur në muret e betonit të urës.

Abellanas mban vendndodhjen e saktë të studios një sekret. “Projekti është një ndërhyrje e përhershme” tha ai. “[Ajo do të mbetet] derisa dikush ta gjejë atë dhe të vendosë të vjedhë materialet, ose autoritetet ta heqin atë”.