Home » Artisti tregon trishtimin e objekteve të hedhura që ai gjen në rrugë duke nxjerrë fytyrat e trishtuara

Artisti tregon trishtimin e objekteve të hedhura që ai gjen në rrugë duke nxjerrë fytyrat e trishtuara

Disa artistë provokojnë ndryshime me artin e tyre dhe të tjerët përpiqen t’i bëjnë njerëzit me buzëqeshje. Artisti i rrugës me qendër në LA, Lonesome Town, kombinoi të dyja duke shtuar fytyra në mobilje të hedhura.

Për më shumë se një vit, ky hero i panjohur i rrugës ka vënë fytyrat e hidhura të kllounit në ulëse, karrige, TV, rafte të hedhura , duke treguar se si ishin këto pjesë të mobiljeve.

Hidhni një sy në disa nga veprat e tij më poshtë.