Home » Xhamia e Ngjyrave – 15 fotot unike të Xhamisë Nasir Al-Mulk

Xhamia e Ngjyrave – 15 fotot unike të Xhamisë Nasir Al-Mulk

Kjo është Xhamia Nasir Al-Mulk në Shiraz, një qytet jugor në Iran.

Xhamia është gati 150 vjeç dhe njerëzit ende luten aty, pas kaq shumë vitesh.