Home » Ide arti në kavanozët e mbeturinave

Ide arti në kavanozët e mbeturinave

Hidhni plehrat e pista të vjetra në një pjesë edhe më të madhe, sepse është koha për të përmirësuar vendin e tyre ! Artistët nuk janë të kënaqur që të ulen dhe  të shikojnë ndërsa bota kthehet në mbeturina. Përgjigja e tyre? Kthejeni kavanozët e mbeturinave në art.

Modifikimi i mbeturinave mund të mbulojë një gamë të madhe; nga automjetet e mbeturinave  deri në kupolat e galerisë së artit me motive ekologjike. Mësimi i vërtetë është se asgjë në këtë botë nuk duhet të jetë e mërzitshme, madje as një nga objektet më të zakonshme në jetën tonë të përditshme.

Jepni një artisti furnizimet e duhura dhe ata do të kthejnë enën më të mërzitshme,apo edhe koshin e plehrave  në një eksperiencë krijuese. Është e lehtë të tregosh se cilat kanaçe mbeturinash do të fitonin plehrat e mia.

‘’Kanaçet e  plehrave janë gjithashtu njerëz! Epo, disa prej tyre janë, të paktën. Sigurohuni t’i ushqeni ato.’’ Shtimi i thjeshtë i syve  gjigant në një kosh plehrash  mund të jetë e mjaftueshme për t’i kthyer ato në një grimë argëtuese të artit të rrugës.

Një bojë e vogël dhe kreativitet  mund të shkojë shumë mire  në kthimin e rrugëve në një vend më të gjallë dhe më emocionues! Shkoni dhe bëni disa ndryshime!

SONY DSC