Home » Qendra tregtare Villagios

Qendra tregtare Villagios

Doha, kryeqyteti i Katarit, është shtëpia e përvojës tregtare të njohur në mbarë botën e
quajtur Villaggio Mall, ose siç është tani thjesht, Villaggio.

Villaggio ndodhet në rrugën Al Waab në pjesën perëndimore të qytetit dhe brenda
zonës Aspire, dhe është shtëpi mallërash për një mesatare prej 50,000 vizitorësh në
ditë dhe një rritje prej 1,5 milionë vizitorësh për çdo muaj të vitit. Ky rekord është i
pakrahasueshëm kudo në rajon dhe është dëshmi për cilësinë e përvojës së Villaggio.

I vendosur në një sipërfaqe totale prej 360,000 m² që strehon një zonë të dedikuar për
mallin prej 183,000 m², dhe duke siguruar 90,000 m² të blerjeve të klasit botëror, 15,000
m² të markave luksoze dhe 3,300 vend parkimi për makinat, Villaggio është e pajisur
për të përmbushur kërkesat e çdo vizitori.

Përveç kësaj, Villaggio është destinacioni më i kërkuar në Katar për markat luksoze të
linjës përfshirë Louis Vuitton, Christian Dior, Gucci, Valentino dhe Dolce dhe Gabbana.

Çfarë e dallon nga qendrat tjera tregtare është sepse ka pamjen e Venecias ku ne
mes saj kalon një lum i improvizuar si dhe tavani është i projektuar në atë mënyrë që të
duket si qiell.

Atraksion unik dhe i paharrueshëm në Katar,një që asnjë vizitor nuk mund të lejojë të
humbasë./Shtepija.com