Home » ‘’Vorbulla e Singaporit’’

‘’Vorbulla e Singaporit’’

Ka një vorbull të bërë nga njeriu në Singapor që është i detyruar të thithë vëmendjen tuaj. Dizajni me dy nivele përmban një vorbull në majë ku njerëzit e shohin si një fontanë dhe një ujëvarë në pjesën e poshtme. Kjo strukturë e madhe me tas është e vendosur në Marina Bay Sands, prona më e shtrenjtë në botë e kazinosë, me vlerë rreth 6 miliard dollarë. Vorbulla vepron vetëm gjatë ditës, por njerëzit thonë se mund të jetë argëtuese edhe  gjatë natës. Të gjithë duhet të pëshpërisni në të … ose të bërtisni./Shtepija.com