Home » Dyshja krijuese nga Valencia
Uncategorized

Dyshja krijuese nga Valencia

Daniel Rueda dhe Anna Devis, një duo krijues nga Valencia, Spanjë, udhëtojnë botën duke luajtur me perspektivën, gjeometrinë dhe një aparat fotografik. Ata fotografojnë anën e mrekullueshme të arkitekturës, dhe fotografitë duken si drejtpërdrejt nga një përrallë estetike.

“Nuk mjafton vetëm të kemi një imazh që duket e bukur,” tha Danieli . “Ajo duhet të tregojë diçka pa pasur nevojë për fjalë .”

Rueda dhe Devis gjithashtu gjejnë mënyra më qesharake  për të ‘bashkëvepruar’ me arkitekturën në fotot e  tyre. Ata bëhen karaktere në fotografitë e tyre të çuditshme, dhe kjo shton një efekt zbavitës shtesë për imazhet tashmë të pasura dhe interesante.

“Këto vende më gjejnë, ose unë jam që ka një radar të fshehtë që është gjithmonë afër tyre . Gjetja e atyre ndërtesave nuk është e vështirë nëse e dini se çfarë po kërkoni”./Shtepija.com