Home » Dyert e arkitekturës Maore : Thelbi i së kaluarës

Dyert e arkitekturës Maore : Thelbi i së kaluarës

Dyert maure janë një nga karakteristikat më të bukura të arkitekturës maore, trashëgimtari i ligjshëm i arkitekturës islame. Arti maure është i famshëm për përdorimin e modeleve dhe temave të përsëritura. Qoftë prej druri apo metali, dyert e arkitekturës maore mund të shfaqin disa dizajne lulesh dhe harqe. Dyert janë me ngjyra të ndezura dhe të dizajnuara me kujdes për të shtuar estetikën e ndërtesës.

Vë bast që do të doni të merrni një derë arkitekturore maure për vendin tuaj pasi të keni shikuar këtë koleksion të gjallë të dizajneve të dyerve autentike me ngjyra.