Home » 20 ide inovative artistike për mur që do t’ju lënë pa fjalë

20 ide inovative artistike për mur që do t’ju lënë pa fjalë

Keni nevojë për të ndriçuar hapësirën tuaj të jetesës, por nuk ndiheni sikur te merni disa bojëra dhe një furçë? Unë nuk ju fajësoj. Kjo është punë e vështirë! Kjo përmbledhje nga Feel It Cool ka 20 gjëra të mëdha. Ata janë të përballueshme, shumë DIY, dhe janë të sigurt për të bërë përshtypje.

Muret tona nuk kanë shumë hapësirë të lirë. Unë jam një tifoz i madh i fotografive. Unë kam nevojë për mënyra të reja për t’i shfaqur ata edhe pse dhe ky përmbledhje ka disa ide argëtuese për këtë.

Ja të gjitha 20 projektet …