Home » Hapësira e jetesës – Reutemple

Hapësira e jetesës – Reutemple

Hapësira e jetesës, Ruetemple propozon krijimin e një hapësire multifunksionale ku mund të zgjedhni: të tërhiqeni ose të jeni së bashku me të gjithë. Hapësira, e qartë nga të gjitha sendet e panevojshme, do t’ju çojë në një dimension tjetër dhe do t’ju ndihmojë të akordoheni në një qetësi të qetë. Shumë dritë dhe ajr. Në qendër të dhomës, ka një vëllim funksional zonimit, një kubike bardhë, duke e ndarë të gjithë dhomë të gjallë në pesë zona: Zona aktive për kalim kohe, zona TV, zona për veshje, zona të izoluar për relaksim dhe zonën qendrore.

Zona e relaksimit, e vendosur brenda vëllimit të bardhë. Nën kubin, ka modele të butë të anulueshme, dhe brenda kubit, ekziston një pemë e gjallë që ndriçohet nga dritarja e sipërme e çatisë. Ky është një vend për vetminë, meditim dhe relaksim. Kështu, me ndihmën e moduleve të levizshme, ju mund të krijoni zona të ndryshme për biseda, lojra bordit, dhe ai i cili ka nevojë të dalin në pension mund të shkoni dhe të ketë një pushim nën pemë.Gjithashtu, ne nuk harrojmë për një vend për ruajtjen e rrobave. Ekziston një kabinet përgjatë një prej mureve.