Home » Artistja franceze ‘Gatuan’ skulptuara te shishme ushqimore urbane nga dyshekët e hedhur poshtë
Uncategorized

Artistja franceze ‘Gatuan’ skulptuara te shishme ushqimore urbane nga dyshekët e hedhur poshtë

skulptura-ushqimi-shtepija

Megjithatë, një shembull tjetër se çdo gjë mund të jetë art nëse jeni mjaft krijues. Nëse ju keni hedhur kohët e fundit dyshekun tuaj të vjetër me erë të keq, tani mund të keni mundësinë ta çoni atë në shtëpi si një trajtim të shijshëm, përveçse … vështirë se do të përshtateni në dhomën tuaj të gjumit. Por ne patjetër mund të vlerësojmë një dozë të shëndetshme të ushqimit të sëmurë në këtë formë të pazakontë.

Gjatë 8 viteve të fundit, artisti francez Lor-K ka qenë në një mision për të sensibilizuar njerëzit rreth humbjes duke ricikluar mbeturinat e padëshiruara në skulpturat urbane bashkëkohore. Për projektin e saj të fundit “Më hani”, ajo gatuante skulptura gjigante ushqimore nga dyshekët e vjetra, të hedhura në rrugët e Parisit.

Me qëllim të krijimit të këtyre kryeveprave të ushqimit të shpejtë të gojës, ajo improvizon me atë që ajo mund të gjejë. Pas gdhendjes dhe lyerjes së pikturimit të dyshekëve, ajo i lë ato, ose me fjalë të tjera, në fund i braktis ato, ku i gjeti, në trotuar por këtë herë, duke e parë shumë më të shijshëm sesa origjinali.

Lundroni nëpër menunë urbane që kjo artiste ka përgatitur për ju, dhe për një çmim të mirë!

skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija skulptura-ushqimi-shtepija