Home » 20 dizajne të kartave të biznesit për ata që duan të dalin jashtë standardit (FOTO)
Uncategorized

20 dizajne të kartave të biznesit për ata që duan të dalin jashtë standardit (FOTO)

Kartat e biznesit fillimisht u shfaqën rreth shekullit të 15-të në Kinë dhe përmbanin vetëm informacion rreth pronarit të tyre. Sot, kartat e biznesit janë kthyer në një formë të artë dhe ka edhe gara të përkushtuara ndaj këtyre fletëve të vogla letre.

Bright Side ka vendosur të gjejë 20 shembuj të kartave të biznesit të ndritshme dhe kreative që konsumatorët nuk do ta harrojnë kurrë.

Me të vërtetë të dobishme

Kartë e biznesit

Duke punuar me një trajner personal

Kartë e biznesit

Në rast se hapni një kos dhe nuk keni një lugë:

Kartë e biznesit

Për të parë detajet e kontaktit shtëpisë së biftekëve, duhet të djegni kartën e biznesit tuaj

Kartë e biznesit

Për artistët e kozmetikës, fytyra juaj është një kanavacë

Kartë e biznesit

Idetë e një dizajnerit grafik

Kartë e biznesit

Grupi profesional ndryshon njerëzit

Kartë e biznesit

Kartat e biznesit të kësaj furrë buke janë të shijshme

Kartë e Biznesit

Ata bëjnë vetëm këmisha

Kartë e biznesit

Kartat e buta të biznesit të këtij dizajneri

Kartë e biznesit

Shtëpia juaj është e gjitha që ka rëndësi

Kartë e biznesit

Kartat e biznesit të një shkrimtari

Kartë e biznesit

Për ata që humbin flokët e tyre, jo ndjenjën e tyre të humorit

Kartë e biznesit

Mjeti më i rëndësishëm për hidraulik

Kartë e biznesit

Për artistët

Kartë e biznesit

Pra, nuk duhet të shpjegoni se çfarë prerje flokësh ju dëshironi:

Kartë e biznesit

Këto jastëk pambuku kthehen në një reklamë

Kartë e biznesit

Një kartë biznesi që duket e shijshme

Kartë e biznesit

Pilati do t’ju bëjë fleksibël

Kartë e biznesit