Home » Dhoma gjumi për piratët e vegjël

Dhoma gjumi për piratët e vegjël

Dhomagjumipërpiratëtevegjël3

“Ura e litarit është e lidhur me majën e qelisë së burgut, e ndërtuar për të akomoduar keqbërësit, hajdutë dhe motrat e  vogla”.

Dhomagjumipërpiratëtevegjël1

Dizajneri  Steve Kuhl plotëson fantazinë e çdo fëmije me këtë dhomë gjumi të pafund të anijes pirate.

Dhomagjumipërpiratëtevegjël2

Banori gjashtëvjeçar nga Minesota zgjodhi midis një anijeje të hapësirës, ​​makinës së racës, kështjellës dhe anijes pirate.

Dhomagjumipërpiratëtevegjël3

Shumica prej nesh ndoshta do të pajtoheshim, që ai bëri një vendim të shkëlqyeshëm.

Dhomagjumipërpiratëtevegjël4

Tipari kryesor i dhomës është pirate . Kuhl përdori 2 × 12 brinjë për të ndërtuar anije.

Dhomagjumipërpiratëtevegjël

U përdor një përzierje bombash me llaç dhe epoksi me ngjyrosje të integruar, që stimulon një dizajn  të anijes së vjetër.

Por kjo nuk është e gjitha.

Dhomagjumipërpiratëtevegjël8

Dhoma është e zbukuruar edhe me një urë litaresh që lidh anijen pirate në majën e një qelize burgu dhe një litar i pezulluar nga anija e anijes siguron hyrjen në dollap.

Dhomagjumipërpiratëtevegjël

Ekziston gjithashtu një rrëshqitje spirale plotësisht e fshehur, që ju lejon të udhëtoni poshtë në një mënyrë më aventureske.

Dhomagjumipërpiratëtevegjël10