Home » Ura mahnitëse në Vietnam, duket sikur diçka nga filmi ‘’Lord of the rings”’

Ura mahnitëse në Vietnam, duket sikur diçka nga filmi ‘’Lord of the rings”’

Ura mahnitësenë Vietnam

Një urë në Da Nang në Vietnam është duke i dhënë  vizitorëve  një pamje mahnitëse me dizajnin e tij elegant, me sa duket duke u mbajtur lart nga dy gurë gjigante guri.

Ura mahnitësenë Vietnam

E njohur si Ura e Artë, ajo qëndron 1.400 metra mbi nivelin e detit mbi kodrat Ba Na, duke ofruar pamje madhështore të fshatrave përreth. Kulmi i ngjyrosur me ngjyrë ari dhe shtrihet për gati 150 metra, duke u zbukuruar me  një dizajn elegant.

Ura mahnitësenë Vietnam

Por është dora e skalitur që i jep faktorit të vërtetë një wow. Dizajni për urën erdhi nga një kompani e quajtur TA Landscape Architecture, dhe ndërsa duart duken sikur janë gdhendur nga guri, ata nuk jane nga guri . “Ne projektuam skeletin e duarve dhe i mbuluam me rrjetë çeliku”, tha një përfaqësues i kompanisë për A & D. “Pastaj përfunduam me tekstil me fije qelqi dhe shtohemi në të. E gjithë ndërtimi i urës zgjati rreth një vit. ”

Ura mahnitësenë Vietnam

Vietnami ka përjetuar një bum turizmi, ndërkohë që gjithnjë e më shumë njerëz zbulojnë bukurinë e këtij vendi të mrekullueshëm, struktura është pjesë e një investimi prej 2 miliardë dollarësh për të sjellë edhe më shumë se 1.5 milion vizitorë që zonën e merr çdo vit.

Ura mahnitësenë Vietnam

Dëshironi të vizitoni këtë urë të mahnitshme? Lëviz  më poshtë për të shikuar  atë, dhe na tregoni se çfarë mendoni!

Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam Ura mahnitësenë Vietnam