Home » Adhuruesja e librave e kthen Bibliotekën e saj ne art masiv
Uncategorized

Adhuruesja e librave e kthen Bibliotekën e saj ne art masiv

artngalibrat-shtepija

Disa njerëz pëlqejnë të lexojnë libra të artit, të tjerë gëzojnë të bëjnë artin  nga librat.

‘Bookstagrammer’ Elizabeth Sagan ka ndarë dashurinë e saj për libra me ndjekësit e saj 90k për disa vjet dhe kurrë nuk pushon së mahnitur të gjithë me skenarët e saj krijues.

E gjitha filloi me ndarjen e leximeve të saj të preferuara, pastaj të shtëna interaktive me një raft librash. Ndërsa ajo u bë gjithnjë e më shumë e përfshirë në ide, fotografitë u bënë më komplekse dhe krijuese. Sot ajo krijon vepra  arti të ndërlikuara dhe frymëzuese nga koleksioni i saj masiv i librave.

…   Cila është vepra juaj e preferuar  e artit te saj?

artngalibrat-shtepija1 artngalibrat-shtepija2 artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija artngalibrat-shtepija