Home » Hoteli ne Zvicër
Uncategorized

Hoteli ne Zvicër

hotelinezvicer

Njerëzit po e quajnë këtë pishinë të pafund të tavanit në Alpet e Zvicrës ‘’shkallët për në qiell’’

Në Alpet Zvicerane, 3.000 ft (914 m) mbi nivelin e detit, ju do të gjeni Villa Honegg, një hotel me 5 yje me disa nga pamjet që të lënë  pa frymë.

Hoteli me 23 dhoma është gjithashtu shtëpia e një pishine të pafundësisë në natyrë që mban një temperaturë relaksuese, gjatë gjithë vitit prej 34ºC (93ºF).

Pamjet panoramike përreth janë diçka që vizitorët nuk do të harrojnë kurrë dhe hapat e pishinës janë quajtur kohët e fundit me nofkën “Stairway to Heaven”.

hotelinezvicer hotelinezvicer hotelinezvicer hotelinezvicer hotelinezvicer hotelinezvicer hotelinezvicer hotelinezvicer hotelinezvicer hotelinezvicer hotelinezvicer