Home » Këto aktivitete argëtuese janë adekuate për një ditë pushimi me fëmijë tuaj (FOTO)

Këto aktivitete argëtuese janë adekuate për një ditë pushimi me fëmijë tuaj (FOTO)

1. “Kuti me përbindësha” Ju ndoshta keni kuti boshe përreth shtëpisë suaj tashmë kur letrat higjienike kanë mbaruar. Me kujdes nga mëndafshi krijoni toptha ose ndryshe të quajtura pom-poms ose mund te jenë edhe topa plastike dhe me to mundohuni te bëni një garë me fëmiun tuaj për të “ushqyer” përbindëshin. Shndërrojeni atë në një lojë minutë-fitore duke parë se sa pom-poms mund të hedhin në gojën e përbindëshit në 60 sekonda.

2.”Instrumenti më i ëmbël me kapak” Këto mund të mos krijojnë tingull si një instrument i vërtetë, por ato duken të adhurueshme – dhe ju mund t’i vishni ato e ti ngjyrosëni në çdo mënyrë që dëshironi. Ata janë instrumenti perfekt i madhësive të kukullave për fëmijët tuaj.

3. “Shkolla e Fluturimit” Këto aeroplanët e letrës janë të përsosur për fëmijët – thjesht gjuani dhe lini që imagjinata juaj të fluturojë. Rritni sfidën duke bërë disa objektiva kartoni që aeroplanët të fluturojnë përmes.

4. “Rrathë letre për dorë” Ne e duam një aktivitet dy-për-një: Së pari, pikturoni forma abstrakte me bojëra uji, dhe më pas ju dhe fëmijët duhet prerë letrën në shirita dhe t’i palosni atë në artin e palosjes së mirë si në foto.