Home » Si të jemi kreativ në një mjedis të vogël (FOTO)

Si të jemi kreativ në një mjedis të vogël (FOTO)

Për të rregulluar dhe optimizuar hapësirat e vogla mund të duket një detyrë e vështirë, por nuk është e pamundur. Jo gjithmonë mund të ju ikim hapësirave të vogla. Me të vërtetë, që nga kohërat e lashta qenjet njerëzore shpesh kanë kërkuar sigurinë, intimitetin dhe rehatinë e hapësirave të vogla.

Faktorët kontribues kanë qenë mënyra e re e jetesës, kërkesat e reja të punës dhe aspektet e rëndësishme sociale si ndryshime në strukturën e familjes. Të jetosh në disa metra katrorë do të thotë të ekonomizoshë hapësirën e disponueshme dhe të mos i lësh asgjë rastësisë.

Një projekt i konceptuar mirë, është çelësi. Sfida e vërtetë është rregullimi i hapësirës në një mënyrë dinamike dhe të adaptueshme që lejon t’ju përgjigjet nevojave më të ndryshme, shpesh fjalë për fjalë me një lëvizje të dorës. Sot do të paraqesim disa ide nga më të ndryshmet, si të ndihemi rehat dhe pa komplekse në një vend të vogël por shumë të ëmbël./Shtepija.com