Home » 3 ide që i bëjnë banjat e vogla të duken më të mëdha (FOTO)

3 ide që i bëjnë banjat e vogla të duken më të mëdha (FOTO)

1.Përdorni një pasqyrë të madhe

Një pasqyrë në muër është një mënyrë e garantuar për të krijuar iluzionin e hapësirës.

2. Instaloni ndriçimin e mirë

Bukuria e dukshme e banjos është përdorimi argëtues i pllakave dhe ngjyrave, por mos harroni edhe dritat shtesë nga lavamani dhe zonat e pasqyrës.

3.Asnjë vend nuk është shumë i vogël për vepra arti

Në fakt, ndonjëherë hapësirat e vogla janë vendet e përsosura për të shfaqur gjërat në mure pasi hapësira vertikale është gjithçka që duhet për të treguar stilin tënd.