Home » E çuditshme apo e mrekullueshme (FOTO)

E çuditshme apo e mrekullueshme (FOTO)

Blerësit e shtëpive dhe qiramarrësit që guxojnë të jenë të ndryshëm, shpesh hedhin rrënjë në shtëpinë e ëndërrave që të tjerët nuk e kanë guximin ta bëjnë. Epo të gjithë nuk mund të jemi njësoj. Këtë herë do ti paraqesim shtëpitë më të çuditshme qe mund ti shohim anë e mbanë botës.

 

  1. Shtëpia e Skulpturës së Shkretëtirës në Glorieta, New Mexico

  1. Shtëpia Seashell në Isla Mujeres, Meksikë

3.Shtëpija e Dantellës së Mbretëreshës Anne Lace, Pittsford -New York

  1. Bashkëpunim Bashkëkohor në Guilford, Connecticut

5.Shtëpija Pasqyrë në Pittsburgh, Pennsylvania