Home » Këto kuzhina të guximshme dhe blu janë jashtëzakonisht të mrekullueshme (FOTO)

Këto kuzhina të guximshme dhe blu janë jashtëzakonisht të mrekullueshme (FOTO)

Pas të bardhës, bluja është ndoshta një nga ngjyrat më të njohura të kuzhinës. Ngjyrë klasike dhe shumë qetësuese.

Nëse kontrasti duket shumë i ashpër në mes të bardhës dhe blus, zgjedhni edhe ngjyrën gri për të zbutur ambientin tuaj. Tonet e ftohta krijojnë një vend të butë, relaksues.

Për të kthyer kuzhinën blu në dicka interesante, kombino pllakat dhe qilimin.Duhet shumë kujdes në përzgjedhjen e ngjyrës blu në kuzhinë, nuk duhet të jetë shumë e mbyllët apo shumë e hapur sepse do të ndikon në madhësinë e hapsirës.


Ngjyra blu në kuzhinë tregon pastërti dhe guxim në stilin tuaj.