Home » Gjërat që duhet të dini para se ti ngjyrosni muret tuaja të bardha (FOTO)

Gjërat që duhet të dini para se ti ngjyrosni muret tuaja të bardha (FOTO)

Eleganca e lehtë e një dhome të bardhë është pjesë e tërheqjes së qëndrueshme të këtij stili të dekorimit.

1.Përzgjedhja e të Bardhës Duhet të jemi te kujdesshëm në përzgjedhjen e ngjyrës edhe pse mund të themi se duken njësoj ato në të vertetë dallojnë.E bardha e përzier me gri dhe blu jep ndjesinë e freskisë dhe pastërtisë.E bardha e përzier me kuqe dhe verdhë jep ndjesinë e relaksit dhe sigurisë.

2.Ngjyrë delikate Ngjyra e bardhë është shumë delikate.Prandaj koncentrimi dhe përgaditja në punë janë të rëndësishme.Muret e bardha janë të pafalshme prandaj sigurohuni të lyeni cdo cep te murit.

3.Ngjyra e bardhë dhe drita Në dhomat me dritë të bollshme natyrore, boja e bardhë mund të shfaqet e ndryshme gjatë gjithë ditës.

4.Ide kreative Ngjyra e bardhë mund te duket gjithashtu e mërzitshme, për atë arsye duhet kujdes në vendosjen e orendive shtëpiake. Përdorni një shumëllojshmëri ngjyrash në tekstile të ndryshme në orenditë tuaja, jastëkët, pëlhurat, qilimat dhe aksesorët.