Home » Idetë e bukura të llambadarit që do ta ndricojnë shtëpinë tuaj(FOTO)

Idetë e bukura të llambadarit që do ta ndricojnë shtëpinë tuaj(FOTO)

Ju kujtohet kur llambadarët duhet te ishin shumë të shëndritshëm ,delikatë,me lloj lloj diamantesh per tu dukur elegant.Epo ajo kohë ka kaluar sepse thjeshtësia është gjëja më moderne e kohës së fundit. Ju mund t’i bëni ato vetë, t’i vendosni ato kudo që dëshironi dhe si dëshironi me idetë juaj.

1.

2.

3.

4.

5.