Home » “Into-Form” karriga magjike (FOTO)

“Into-Form” karriga magjike (FOTO)

Info-Form quhet kjo karrike magjike e konceputar dhe dizajnuar nda kreatori ILCO. 5 forma janë në dispozicion për përdoruesit e kësajë karrige magjike, të cilën për ta shfrytëzuar fillimisht do të duhet të përdorni imagjinatën tuaj.