Home » Mësoni si ta ndërtoni këtë shtëpi për 99 dollarë (FOTO)

Mësoni si ta ndërtoni këtë shtëpi për 99 dollarë (FOTO)

Tani ju mund të blini një maual me çmim prej $99 në formatin PDF për ta ndërtuar këtë shtëpi mbi rrota. Kjo shtëpi është ndërtuar në 4.87 metër katrorë dhe përmban në vete një papafingo për të fjetur një kuzhinë dhe të gjitha elementet tjera që do t’ju duhen për pushimet tuaja.