Home » Stili I rehatshëm BOHO(FOTO)

Stili I rehatshëm BOHO(FOTO)

Dekorimi Bohemian ose Boho është për ata që duan shtëpitë e tyre plot jetë, kulturë dhe sende interesante.Nuk ka rregulla kur bëhet fjalë për zbukurimin Bohemian, ngjyrat e ngrohta tokësore janë të zakonshme, siç janë metalet dhe tonet e argjendarisë.

Ndjehuni të lirë të përzieni modelet dhe tekstilet dhe mos kini frikë të përdorni stilet që nuk do të shkonin domosdoshmërisht në një mënyrë konvencionale.

 

Përdorni tekstile të lyer dhe modele nga e gjithë bota. Dekori i shtëpisë elegant Boho kombinon sende që janë të relaksuara, të guximshme dhe të pazakonta. Pamja zakonisht përfshin një përzierje eklektike të elementeve natyrore dhe shumë ngjyrave, modeleve dhe teksteve.

Stili Boho i jep jetë shtëpisë suaj , pra mos u nguroni shpreheni imagjinatën tuaj ndërmjet ngjyrave të ndryshme.