Home » Thjeshtë spektakolarë, ky apartment është shumë i veçantë (FOTO)
Uncategorized

Thjeshtë spektakolarë, ky apartment është shumë i veçantë (FOTO)

Ky apartment i vogel është projektuar nga arkitekti Dimitri Karanikolov, kurse nga brenda është dizajnuar nga Veneta Nikollova dhe rezultati është apsolutisht I jashtëzakonshëm.

Pas disa vitesh që jetuan dhe punuan në Londër, arkitekti Dimitar Karanikolov dhe arkitektja e Interierit  Veneta Nikollova u kthyen në Sofje, ku gjetën një apartment të vogël por shum interesant që ngjalli interesim të mardh tek ta. Ata shpenzuan dy vitet e ardhshme duke e projektuar, dizajnuar mobiljet dhe duke eksperimentuar me detajet.

Një kub i errët masiv qëndron në mes të dhomës së ditën, duke ndarë pjesën e banjos nga dhoma e ditës. Që nga fillimi i ndërtimit të këtij apartmenti, projektuasit janë munduar që ta ruajnë privatesin deri në pikën e fundit edhe pse objekti është i vendosur shumë afër ndërtesave të larta ku numri i banorëve është shum i madhë./Shtepija.com