Home » Duket si një magazinë mallërash, por shikojeni nga brenda!!!(FOTO)

Duket si një magazinë mallërash, por shikojeni nga brenda!!!(FOTO)

Kjo magazinë mallërash e shëndrruar në shtëpi është ndërtuar nga Morton Buildings dhe gjindet në San Antonio të Teksasit. Cfarë është bërë me këtë projekt është e pabesueshme.