Home » 5 Shtëpi unike (FOTO)

5 Shtëpi unike (FOTO)

1.Shtëpia në shkëmb

Kjo shtëpi e bukur ka qenë në një shkëmb në një pjesë te ballkanit Jug-Perendimorë për mbi 45 vjet. Edhe pse kjo shtëpi është e arritshme vetëm me varkë ose not, është vendi i përsosur për të pushuar të qetë.

Shtëpia Habbit 

Fotografi Simon Dale harxhoi rreth 5.200 dollarë për të shndërruar një shtëpi në tokë në pyll në një vend magjik menjëherë nga shireja nga Lordi of the Rings për të dhe familjen e tij. Me ndihmën e vjehrrit të tij, kjo shtëpi eko-miqësore u ndërtua në vetëm 4 muaj.

Shtëpia lundruese

Kjo shtëpi e “lëvizshme” është krijuar nga arkitekti Dymitr Malxew dhe është krijuar për tu lundruar! Kjo shtëpi e qetë është e ndërtuar mbi një platformë buoyant që lejon një pamje 360 ​​shkallë të rrethinës së bukur.

Shtëpia Ujvarë

Kjo shtëpi u ndërtua nga arkitekti Frank Lloyd në vitin 1935. Ai e projektoi këtë shtëpi të ishte mbi një ujëvarë të vendosur në Bear Run, Pennsylvania.

Shtëpia e ndërtuar në një shpellë

Kjo shtëpi në Misuri është fjalë për fjalë e ndërtuar në një shpellë ranore. Shpella u ble në eBay dhe më pas u shndërrua në një shtëpi. U deshën mbi 4 vjet për të ndërtuar.