Home » Dekor me valixhe – Ide të pazakonta për dekor të shtëpisë

Dekor me valixhe – Ide të pazakonta për dekor të shtëpisë

U kthyet nga pushimet… po si do tia bëni me valixhet nga ky moment…? Epo, në këtë post do t’i shpalosim disa ide se di mund të duket një dekor shtëpije i bërë nga valixhet dhe e them me plot siguri se nuk ka dicka më interesante dhe te vecantë.

E thjesht dhe e bukur, dekor qe të kujton pushimet dhe sa herë i shikojmë na jep ide se ku do t’i kalojmë pushimet e ardhshme.

Shto jetë dhe ngjyra në shtëpine tuaj.