Home » Navy, ngjyra tërheqëse dhe kombinimi ideal (FOTO)

Navy, ngjyra tërheqëse dhe kombinimi ideal (FOTO)

Disa mënyra për të dekoruar me ngjyrën marinë për një pamje modern. Si të shfrytëzoni trendin e marinës në dekorin e shtëpisë suaj. Në rast se nuk e keni vërejtur, marina është një nga ngjyrat më të ngrohëta sot.

Marinari është një ngjyrë e tonifikuar. Në fakt është ngjyra e 2-të më e njohur, pas ngjyrës gri. Marina shkon me të vërtetë mirë me 2 ngjyra të tjera trendy – gri (për mure dhe nganjëherë dysheme) dhe dysheme të errëta prej druri. Marina është me të vërtetë edhe një ngjyrim trendi dhe klasik. Ajo tregon elegancën dhe sofistikimin. Marina është një ngjyrë e fuqishme që shton dramë dhe intrigën vizuale në një dhomë. Ka shumë stile dekorative. Eshtë një ngjyrë e errët, kështu që shpesh duhet ta kombinojmë me një ngjyrë me te qelët.

Më poshtë do të ndajmë disa mënyra për të përfshirë marinën në dekor të shtëpisë tuaj. Marina është në trend dhe kjo është e rëndësishme sepse kur një ngjyrë është në modë, projektuesit bëjnë shumë pëlhura dhe pajisje shtesë në atë ngjyrë. Pra, ju keni shumë për të zgjedhur.

Ngjyra detare marinë, duket mahnitëse në mure. E dua këtë sepse është një ngjyrë e thellë, por ka akoma blu në të dhe nuk është shumë e errët. Këtu janë disa hije mahnitëse të marinës që do t’ju japin një pamje të pasur dhe të sofistikuar.

Sigurohuni që është hija e duhur dhe se nuk është shumë e errët edhe gjatë natës. Të gjitha këto janë zgjedhje të shkëlqyera. Marina shkon me shumicën e hijeve të dyshemesë së drurit të fortë, veçanërisht dyshemetë shumë të errëta dhe shumë të lehta.

Gjithashtu, shkon shumë mirë me dyshemetë gri të drurit. Ngjyra blu e marinës, e shoqëruar me të bardhë, jep një pamje të pastër dhe të freskët. Në fakt është një nga ato ngjyrat universale që shkon mirë me pothuajse të gjitha llojet e pajisjeve metalike.