Home » Tryezat multifunksionale(FOTO)

Tryezat multifunksionale(FOTO)

Si një nga ato mobiljet e njohura në shtëpi, ne kemi parë shumë dizajne krijuese të tryezës. Sot, materialet e reja dhe metodat e projektimit po injektojnë kreativitet të mëtejshëm në tryeza moderne.

1.Një tryezë me një sens madhështie të vërtetë. Tabela Koncerto duket për të gjithë botën si një Grand Piano super-modern.

2.Kjo është tavolina e kafesë nga Skulptura-jeux që ofron zgjidhje ideale për ato hapësira të kufizuara në dhomën e tyre të ngrënies ose të dhomës së ndenjes.

 

3.Tryeza e ulët që shtrihet dhe ndryshon formën e saj duke u dyfishuar në madhësi.

4.Tryeza rrotulluese e shesheve është një dizajn me të vërtetë mbresëlënës, i cili është një tabelë uxetike bazuar në metodën e shesheve rrotulluese.