Home » Gjallëria e artit abstrakt në muret e shtëpisë tuaj (FOTO)

Gjallëria e artit abstrakt në muret e shtëpisë tuaj (FOTO)

Arti abstrakt mund të shprehë një larmi humori të pafund, duke u zbehur butësisht në sfond ose duke marrë përsipër një dhomë me ngjyra dhe formë të guximshme. Pra, nëse stili juaj është tradicional, modern, rustik ose diku në mes, ka një mënyrë për të përfshirë bukur dekorimet dhe pikturat abstrakte në dekor tuaj.

Lexoni për disa nga strategjitë tona të preferuara. Krijoni një pikë që bie në sy dhe është shumëngjyrëshe. Arti abstrakt është një zgjedhje e përkryer kur një dhomë kërkon gjallëri dhe atë mund ta japin vetëm ngjyrat.

Përbërja tërheqëse – qoftë gjeometrike, e lëngshme ose me pikturë – do të ndihmojë në krijimin e lëvizjes dhe thellësisë në hapësirë. Abstraksione shumëngjyrësh kur shfaqen në mure, ne i duam ato të larmishme, gjithashtu të përshtaten edhe me prapavijën ku janë të punuara ato murale.