Home » Disa ide për një zyre moderne(FOTO)

Disa ide për një zyre moderne(FOTO)

Një gamë e gjerë e modeleve të ndryshme për mjedisin e punës, pavarësisht nëse do të jetë një zyrë ekzekutive, qendër operative, sallë takimesh, depo, sallë pritjeje ose qendër telefonike. Zyret duhet të kanë një mori përfundimesh të ndryshme dhe nuanca ngjyrash, në mënyrë që ato të përshtaten në mjedise klasike elegante, si dhe me ambiente moderne, minimaliste ose bashkëkohore. Shikoni për llojin e produktit më të përshtatshëm për nevojat tuaja.

1.Kono Office

Një ide dizajni që merr forma të ndryshme me një mori ngjyrash dhe materialesh, duke forcuar mjedise me sipërmarrje klasike, natyrore ose magjepsëse. Kono është një koleksion që ndërthur estetikën e shkëlqyeshme moderne me atë klasike.

2.Yoga office

Lidhja e ngurtë e aluminit është ndërtuar në atë mënyrë që të sjellë së bashku strukturën e kornizës me pajisje të integruara.Një “detaj” i rafinuar dallues që shkon si një “shtresë” unike, duke bërë një tavolinë me një personalitet të fuqishëm i cili do të kujdeset për të gjitha nevojat e zyrës ndërsa lëshon një vibe prestigjioze. Vëmendje e veçantë i është kushtuar materialeve të përdorura, të cilat janë të riciklueshme dhe miqësore me mjedisin.Ky projekt është i përbërë nga një kornizë bujare që mbart peshë me aksesorë që krijon një hapësirë ​​jashtëzakonisht të bollshme.

3.Locs Office

Njësitë e sirtarëve me një dizajn të sofistikuar bëhen vende mbrojtëse personale që përshtaten në çdo mjedis, qofshin ato ambiente publike ose dhomë ulëse në shtëpi.Ato duken më së miri në një ambient ne zyre dhe mund të përputhen me të gjitha zgjidhjet e mobiljeve.

Uleg Office

Një projekt fleksibël dhe i sofistikuar i origjinës nga një frymëzim me elegancë i ka dhënë një dizajn gjeometrik të rehatshëm.Përpunimi dhe përdorimi i shkëlqyeshëm i materialeve ekskluzive të melaminës e bëjnë këtë të përsosur si për zyrat individuale ashtu edhe për zonat e takimit dhe deponimin.