Home » Dy oborre që na japin ndjesinë e natyrës (FOTO)

Dy oborre që na japin ndjesinë e natyrës (FOTO)

A keni ëndërruar gjithmonë të relaksoheni pranë një kopshti të bukur me ujë në oborrin tuaj? Pavarësisht sa i madh apo i vogël është oborri juaj, ne kemi disa ide të mira për kopshtin e ujit. Pra, ju mund të zgjidhni njërin nga këto dy kopshte që jane shumë të veqanta sepse kanë ujë që i përshtatet hapësirës dhe buxhetit tuaj.

  1. Pellg paqësor një kopsht uji që i ngjan një hapsire natyrore. Në mënyrë ideale, një kopsht i mirë me ujë do t’ju bëjë të ndjeheni sikur thjesht keni pranë nje pellg natyror.

  1. Rrethi perfekt Kjo ka një karakteristikë sepse po ashtu ka një pjesë të vogël uji që kufizohet me tulla, duke e bërë atë një shtesë të këndshme në shtresën e thjeshtë të zhavorrit. Mbjelljet natyrore zbukurojnë rrethin dhe duket I përsosur.