Home » “Fire Pint” në oborrin tuaj (FOTO)

“Fire Pint” në oborrin tuaj (FOTO)

Ndërsa ne i duam oborret tona të jenë të gjelbërta dhe të ruajtura mirë, nëse mendojmë për të ndezur një zjarrë mbi bar atëherë duhet të ndjekim këto rregulla. Një gropë zjarri në oborrin e shtëpisë tuaj është një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të shkatërruar barin përmes nxehtësisë së zjarrit që do të krijoni.

Pra është e rëndësishme të krijoni një zonë pa djegie nën dhe rreth gropës tuaj të zjarrit. Nëse po mendoni të blini një kamin te jashtëm, athere mos u nxitoni. Merrni parasysh llojet e shumta të gropave “Fire Pints” që ne do të ju tregojmë.

Zgjedhja e një “Fire Pints” të guximshëm është shumë e rëndësishme. Stendat e veshura prej çeliku me një shtresë të veshjes me cement mund të ju sigurojnë rezistencë ndaj nxehtësisë deri në 50 gradë. Për të parandaluar djegien e barit nën gropën tuaj të zjarrit, duhet të merrni masa për të mbrojtur sipërfaqet duke i izoluar ato nga kontakti i drejtpërdrejtë i nxehtësisë duke përdorur një pengesë mbrojtëse rezistente ndaj nxehtësisë./Shtepija.com