Home » Ide të mahnitshme të dekorimit të shtëpisë(FOTO)

Ide të mahnitshme të dekorimit të shtëpisë(FOTO)

Ju nuk keni nevojë të shpenzoni shumë ose të jeni një ekspert në’Bone Vet’ ose krijim i artit për të sjellë disa zgjidhje të zgjuara dekorimi në hapësirën tuaj të jetesës. Sot mblodhëm disa hile të thjeshta dhe të zgjuara për dekor të shtëpisë për të gjallëruar shtëpinë tuaj. Shumica e këtyre mënyrave të zgjuara janë të lira dhe mund të kompletohen lehtë. Nëse keni nevojë për disa këshilla të thjeshta, të përshtatshme për buxhetin, atëherë mos kërkoni më tej. Provoni disa nga këto mashtrime për të ndezur vendin tuaj me minimale ose pa aftësi të nevojshme.

Mbulimi i abazhurëve me pëlhurë

Një truk i lehtë për ta zbukuruar murin tuaj me foto galeri

Llambë Bohemian.

Dekoroni perdet me detaje interesante.

Transferimi i sfondit i inspiruar nga Marimekko.