Home » Ridizajnimi I apartmentit në një stil mjaft unik (FOTO)

Ridizajnimi I apartmentit në një stil mjaft unik (FOTO)

Studio e arkitektures GoCstudio, kanë arritur që të dizajnojnë një apartment në formën më te veqant të mundshme. Një stil që nuk është hasur ende në arkitekturën moderne për shkak të kombinimit me stilin e viteve të 70’.

E ndërtuar nga druri masiv me skaje jashtëzakonishtë të mprehëta që bëje diferencën mes të tashmës dhe të shkuarës.