Home » Banjo magjepsëse dhe ide të shkëlqyera(FOTO)

Banjo magjepsëse dhe ide të shkëlqyera(FOTO)

Pavarësisht nëse duam të flasim për këtë apo jo, koha që kalojmë në banjë është e çmuar. Është vendi ku ndodhin disa nga momentet tona më intime. Pra, jo vetëm që duhet të funksionojë mirë, por duhet të projektohet për një rehati dhe luks optimal. Ndërsa disa banjo janë mjaft të mëdha për të pasur të gjitha rregullimet si dushet, banjat më të vogla ende mund të bëjnë një zbukurim të dekorit. Projektuar me materiale luksoze si mermeri dhe bronzi, këtu janë disa banjo moderne që do tju tregojmë sot.

Aventurë e madhe

Muret dhe dyshemeja e mbuluar me mermer Dramatik Cassiopea marrin sytë tuaj në një aventurë të mrekullueshme në këtë shtëpi të projektuar nga Richard Mishaan. Vaska e zezë e bardhë shikon nga New York City.

KONCEPTI I HAPUR

E ndritshme dhe e ajrosur, kjo banjo e mbushur me diell ka dritare të mëdha, një dush me mure qelqi.Vaska e veçantë ulet në qoshe në një platformë të bërë nga dyshemetë e bazaltit.

SERENE DHE E THJESHTE

Një vaskë e thellë është e përqendruar përpara një dritareje të madhe në këtë shtëpi të projektuar nga Gachot Studios.

I MENQUR DHE MODERNE

Një stol në pëlhurën super-luksoze Loro Piana shton cilësi në këtë banjë të murit me mermer në New York City. Kabineti i errët Illum Wikkelsø krijon kontrast.

VJESHTE PARISIANE E ZGJEDHUR

Në apartamentin e arkitektit francez Jacques Grange në Paris, një hapësirë ​​monokromatike është kthyer me shkëlqim me një llambadar të praruar që nxjerr në pah tavanet madhështore.

FLORAL VINTAGE

Në këtë shtëpi të rimagjinuar në Manhattan,kjo letër-muri antik blu gjallëron dhomën me pluhur, ndërsa një lavaman me shkëlqim prej mermeri ekuilibron hapësirën me një prekje bashkëkohore.

REFLEKTIV DHE ROMANTIK

Në apartamentin e Andy Cohen në Greenwich Village, banjo nuk ka asgjë për veq se bukuri joshëse. Muret, të cilat janë të mbuluara në letër-muri Cherry Forever, pasqyrojnë një shkëlqim të artë në të gjithë hapësirën, ndërsa thekse të gjalla rozë japin një ndjenjë romantike, femërore.

E VJOLLCA ROYAL

Banjo elegante master e kësaj banjo italiane përmban mure me ngjyrë vjollcë të thellë që i japin një prekje luksoze hapësirës. Një stol antik gjindet pranë vaskës për një iluzion glam vintage.