Home » Çmendurit e zakonshme të Dubai-t (FOTO)

Çmendurit e zakonshme të Dubai-t (FOTO)

Në Dubai janë duke u ndërtuat këto villa të reja lundruese me dhoma gjumi nënujore. Të krijuara nga Kleindienst Group këto shtëpi me tri nivele në formë të një anije lundruese janë quajtur Floating Seahorses. Projektuesi thonë se këto shtëpi lundruese janë ndërtuar nga materiali I kualitet të lart të marinës detare. Në dhomat e fjetjës do të gjinden edhe korale të gjalla dhe shum surpriza të tjera.