Home » Shtrat, ulëse, mbulesë të gjitha në një (FOTO)

Shtrat, ulëse, mbulesë të gjitha në një (FOTO)

“Blandito Pad” është një mbules rrethore e cila shum lehtë mund të transormohet dhe të kryej disa shërbime. “Blandito Pad” mund të shërbej si një mbules ose si një ulëse varësisht nga dëshira dhe nevoja juaj. Për krijim e formave dhe lidhjën e skajeve përdoren grepa druri të cilët lidhën nga një formë topi duke krijuar një nyje. Çmimi për këtë mbules mjaft funksionale është $440.