Home » Si të mbani barërat e këqija jashtë e luleve tuaja (FOTO)

Si të mbani barërat e këqija jashtë e luleve tuaja (FOTO)

Të gjithë e duan një kopsht të mbushur me lule. Ajo që nuk na pëlqen janë ato bimë që rriten aty ku nuk dëshirohen. Ju i dini ato barërat e këqija. Nuk ka asgjë më zhgënjyese se të jemi në betej të vazhdueshme për të eleminuar barërat e këqija në shtretërit e kopshtit. Por është e mundur të mbani barërat e këqija larg kopshtit tuaj.

Mbajtja e luleve relativisht pa barërat e këqija e bën punën tuaj si kopshtar më të lehtë dhe ndihmon në mbajtjen e bimëve tuaja të shëndetshme. Mënyra më e mirë për të mbajtur barërat e këqija është të përdorni të gjitha metodat në dispozicionin tuaj.

Mbani barërat e këqija jashtë kopshtit. Barërat e këqija nuk kanë ku të rriten nëse mbillni çdo pëllëmbë të shtretërve tuaj të luleve me bimët tuaja të zgjedhura. Mbushni çdo hapësirë të disponueshme midis luleve tuaja.

Mbillni lule afër njëra-tjetrës. Gërmoni më thellë në mënyrë që rrënjët të kenë hapësirë të rriten më shumë sesa jashtë. Gërryeni tërësisht shtratin tuaj të luleve për të larguar sa më shumë prej barërave të këqija.