Home » Ide për Rafte(FOTO)

Ide për Rafte(FOTO)

Kombinoni funksionin me dhunti dekorative. Raftet e hapura në shtëpi janë shumë të domesdoshme dhe shumë funksionale.Ato përdoren në secilën pjesë të shtëpisë,dekori I sajë nvaret nga stili juaj.Këto janë disa lloje të rafteve dhe disa ide për tju ndihmuar juve.Mos nguroni të provoni dicka të re.

Rafte në Kuzhinë

Rafte në Sallon

Rafte në dhomë të fjetjes

 

Rafte për fëmijë

 

Rafte në banjo

 

Rafte per Libra