Home » Shtëpia moderne afër Kievit (FOTO)

Shtëpia moderne afër Kievit (FOTO)

Kur studio FORM filloi të punojë në brendësinë e kësaj shtëpie private jashtë Kievit, projekti ishte tashmë gati dhe klienti kërkoi të lëvizte brenda kornizës ekzistuese. Sidoqoftë, pronari arriti ta bindte atë të bënte disa ndryshime në paraqitjen për ta bërë shtëpinë sa më të ndritshme dhe të rehatshme. Karakteristika kryesore arkitekturore e projektit është tavani mjaft i lartë (5-6 m), falë të cilit dhoma e ndenjes ndihet si një hapësirë ​​e madhe dhe e ajrosur. Nga rruga, në sajë të tavaneve të njëjta, autorët arritën të pajisnin pjesërisht një nivel të dytë të improvizuar (shtëpia ishte fillimisht njëkatëshe), e cila u vendos të jepet për një dhomë të madhe veshjesh. Strehim të shkëlqyeshëm modern periferik!