Home » Një krevat fleksibil që mund ta riorganizoni sipas dëshirës (FOTO)

Një krevat fleksibil që mund ta riorganizoni sipas dëshirës (FOTO)

“Bloc’d Sofa”, është një divan modular, I cili është projektuar për të ju përshtatur stilit të jetës suaj. Ai është I thjesht dhe I dizajnuar për një jetë të gjat për arsye se kurr nuk do të jetë I njëjti. Bloc’d Sofa ofron versione të shumta të cilat mund ti përshtatni në hapsirën tuaj.