Home » Shtëpitë nëntoksore dhe shtëpitë në shpella!!! (FOTO)

Shtëpitë nëntoksore dhe shtëpitë në shpella!!! (FOTO)

Dëshmit historike tregojnë se njerëzit kanë jetuar me mijëra vite nepër shpella dhe pastaj në gërmimet e cekëta të ndërtuara me kashtë, drujnë dhe baltë.

Shtëpitë ndryshojnë shumë në ndërtimin dhe pamjën e tyre, në këto ndryshime mund të hasim edhe shtëpi të ndëruara në shpella ose nën tokë. Njerëzit që ditëve të sotme jetojnë në shpella ose në shtëpi nëntoksore thonë se ka disa arsyre të mira për të jetuar në këto shtëpi pasiqë fikasiteti i energjise është më i mirë, siguria më e madhe, klima më e mirë dhe gjatë fatkeqësive natyrore, shancat për mbijetesë janë shum më të medha. Më poshtë mund ti ndiqni disa shembuj të këtyre shtëpive./Shtepija.com

Shiko galerin.