Home » BONE VET!!! Ja cfarë numd të ndërtoni nga arkat prej druri (FOTO)

BONE VET!!! Ja cfarë numd të ndërtoni nga arkat prej druri (FOTO)

Arkat prej druri mund të jenë një mënyrë e mirë dhe shumë e lirë për të ndërtuar lloj-lloj gjërash për shtëpit tuaja. Lehtësisht të arrtëshme dhe mjatë të lira, arkat prej druri janë një elemet në ndërtimin e mobiljeve për shtëpinë.

Pothuajse të gjitha llojet e mobiljeve mund të ndërtohen nga këto arka prej druri. Më të njohurat janë raftat e librave, raftat për kuzhinën, ulëset, tavolinat për dhomën e ditës etj. Shikoni idetë e mëposhtme dhe gjeni frymëzimin të ndërtoni mobiljet që ju nevoiten./Shtepija.com

Shiko galerin.