Home » Hoteli i parë i ndërtuar në pemë (FOTO)

Hoteli i parë i ndërtuar në pemë (FOTO)

Kanadezi  Tom Chudleigh është njeriu që ka arritur të ndërtoj hotelin e parë në një pemë. Hoteli  gjendet në Vankuver të Kanadas dhe quhet Free Spirit Sphere. I ndertuar në lartësi 4.5 metra në forma sferike dhe pamje fantastike.

Në këtë hotel do të gjeni të gjitha elementet e nevojshme për te kaluar një natë romatike me një qmim prej 90 paund ose 115 euro një natë.