Home » Një tren i shëndrruar në hotel luksoz, rezaultati është i jashtëzakonshëm (FOTO)

Një tren i shëndrruar në hotel luksoz, rezaultati është i jashtëzakonshëm (FOTO)

Ky vagon i trenit është vendosur në pyjet piktoreske në Montana, SHBA, i cili u shëndrrua në një hotel luksoz. Fillimisht ky lloj hoteli duket mjaft i pazakontë dhe i çuditshëm, por në momentin që hyni brenda këtij treni luksoz gjithqka do të duket si një parajse e vendosur brenda një treni./Shtepija.com